ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΣΟΔΑ

ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΣΟΔΑ. Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ
ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ
Λεμόνι και σόδα : Ο συνδυασμός που σώζει ζωές και είναι 1000 φορές πιο ισχυρός από την χημειοθεραπεία!!! Γιατί μας το κρύβουν ;;;

Ο συνδυασμός του λεμονιού και η μαγειρική σόδα έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία! Γιατί το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως μυστικό;
Όντως γνωρίζουν τις ισχυρές ιδιότητες όπου το λεμόνι προσφέρει και είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις. Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και να βοηθήσει ένα φίλο που το χρειάζεται!Λεμόνι και σόδα ο συνδυασμός που σώζει ζωές.
Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το Λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την ισχυρή δύναμη στη θεραπεία κύστεων και όγκων. Τα Λεμόνια έχουν την δύναμη να θεραπεύσουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει pH σε κανονικό επίπεδο. Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων. Είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και στην ρυθμίση της αρτηριακής πίεσης. Το λεμόνι είναι ευεργετικό στο νευρικό σύστημα, είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, μειώνει το στρες και κατευνάζει τις νευρικές κρίσεις.

Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα, που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξαν ότι :
Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου. Αποτρέπει την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10.000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως αδριαμυκίνη, χημειοθεραπεία και ναρκωτικά προϊόντα.
Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρική σόδα καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα (μόνο), χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.
Τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.
Αυτή η θεραπεία δεν μπορεί να θεραπεύσει τις καταστροφικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.
Ο καλύτερος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι τα λεμόνια είναι βιολογικά, χωρίς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, είναι να αυξηθεί αυτό το φρούτο στο δικό σας κήπο ή σε μια κατσαρόλα. Τα βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικά από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και αντιμετωπίζονται με χημικά.

Συνταγή.Προσθέστε μία ή δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανακατεύετε για λίγο την σόδα, μέχρι περίπου 1/8 του κουταλιού του γλυκού. Κρατήστε την προσθήκη λίγο κάθε φορά μέχρι το σφυρίγμα να επιβραδύνει.
Υπάρχει επίσης και ένας άλλος συνδυασμός : 1/2 λεμονιού και 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε 350 γρ νερού.

4 σχόλια:

Χρήστος Χαλάνδρι είπε...

Η σόδα πρέπει να είναι απαλλαγμένη απο βαριά μέταλλα αλουμίνιο κ.τ.λ.

Ανώνυμος είπε...

Σε κρυο νερο προσθετουμε τη σοδα η σε ζεστο ?

Nerses Sahakyan είπε...

Πόσες φορές πρέπει να πιούμε την σόδα με λεμόνι την εβδομάδα?

ADMIN BLOGGER είπε...

Όσες φορές τρώμε πολύ όξινα γεύματα δηλαδή γεύματα που περιέχουν σάκχαρα ή άμυλα μαζί με κορεσμένα λίπη και απουσιάζει η σαλάτα και το φρούτο. Δεν είναι όμως των φρονίμων να τρώνε κατ΄αυτόν τον τρόπο δηλ. να έχουν την κακή συνήθεια να τρώνε σακχαρα ή άμυλα σε συνδιασμό με κορεσμένα λίπη αυτό ανεβάζει κατα πολύ το αραχιδονικό οξύ και κατα συνέπεια τις φλεγμονές την αιτία όλων των αυτοάνοσων νοσημάτων. Εάν κάποιος συνεχίζει να τρώει έτσι δέν του φτάνει το λεμόνι με την σόδα το οποίο πολεμά μόνο την οξείδωση εν μέρη. Για την άλλη αιτία των φλεγμονών την γλυκοζυλίωση θέλει άλλα βοηθήματα τα οποία αν παίρνει καθημερινώς θα έχει κάποιες παρενέργιες μακροπρόθεσμα. Δηλ. δέν είναι των φρονίμων να λερώνουν τα ρούχα τους και να τα πλένουν συνεχώς γιατί θα ξεβάψουν σύντομα...