ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

SACHA INCHI OIL

Sacha Inchi Oil.  
Το δέντρο Sacha Inchi είναι ενδημικό του δάσους του Αμαζονίου και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τους ιθαγενείς, οι οποίοι λαμβάνουν το έλαιό του από τους καρπούς. Το έλαιο από τους καρπούς του Sacha Inchi είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, όπως ωμέγα 3, 6, 9 , βιταμίνη Α και Ε και πρωτεΐνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στα παιδιά. Αυξάνει τα επίπεδα της HDL (καλής) χοληστερόλης και μειώνει την LDL (κακή), βοηθώντας στην πρόληψη της καρδιακής νόσου, της υπέρτασης και του διαβήτη. Συμβάλλει στη μείωση των φλεγμονών της αρθρίτιδας, στη βελτίωση της μνήμης και της λειτουργίας του εγκεφάλου, αυξάνει την ενέργεια και βοηθά στην ανακούφιση από την κατάθλιψη και τις εναλλαγές στη διάθεση. Χρησιμοποιείται ως αντιγηραντικό ή ενυδατικό συστατικό σε καλλυντικά προϊόντα και κατά της ξηροδερμίας ή του ευαίσθητου δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στα παιδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: